Om e-disc

e-disc er udviklet og udbydes af e-stimate. Hos e-stimate udvikler og leverer vi professionelle HR-analyser, personprofiler, personlighedstest, IQ-test og teamprofiler. Vores profiler og koncepter er særligt kendetegnet ved, at de er velfunderede og dybdegående, men samtidig lette at forstå og anvende i praksis.

Vi har base i Danmark, men er en virtuel organisation med base i ”skyen”. Vi outsourcer mange opgaver til eksperter og specialister. Dét sikrer fremdrift og et unikt fokus. Vi har partnere i hele Norden, Europa, Kina, Australien og USA og har certificeret mere end 800 i verden. Vores kunder er primært konsulenter i private og offentlige organisationer.

Læs meget mere om e-stimate på vores hjemmeside her.

 

Danmarks bedste testudbyder
- tre år i træk

I en stor undersøgelse af testmarkedet, udført af Supana, blev e-stimate i 2015, 2016 og 2017 kåret som ”Bedst i test” ud af alle danske udbydere af personlighedstests.

2017 var tredje år i træk, at e-stimate blev nr. 1. Når e-stimate tre år i træk bliver kåret som Danmarks bedste testudbyder, er det blandt andet fordi vi går i dialog med vores kunder og aktivt involverer dem i udvikling af koncepter.

Hvorfor vælge e-stimate?

  • Danmarks bedste testudbyder tre i år træk
  • Pionerer inden for webbaserede test til HR og rekruttering
  • Enkelthed i front, kompleksitet bag

Er du interesseret i vores e-disc? Så kontakt os allerede i dag.