Om e-disc

E-disc produktet er produceret og udbydes af e-stimate. Hos e-stimate udvikler og leverer vi professionelle HR-analyser, personprofiler, personlighedstest, IQ-test og teamprofiler. Vores profiler og koncepter er særligt kendetegnet ved, at de er velfunderede og dybdegående, men samtidig lette at forstå og anvende i praksis.

Vi har base i Danmark, men er en virtuel organisation med base i ”skyen”. Vi outsourcer mange opgaver til eksperter og specialister. Dét sikrer fremdrift og et unikt fokus. Vi har partnere i hele Norden, Europa, Kina, Australien og USA og har certificeret mere end 800 i verden. Vores kunder er primært konsulenter i private og offentlige organisationer.

Læs meget mere om e-stimate på vores hjemmeside her.

Danmarks bedste testudbyder tre år i træk

I en stor undersøgelse af testmarkedet, udført af Supana, blev e-stimate i 2017 kåret som ”Bedst i test” ud af alle danske udbydere af personlighedstests.

Det var tredje år i træk, at e-stimate blev nr. 1. Når e-stimate tre år i træk bliver kåret som Danmarks bedste testudbyder, er det blandt andet fordi vi går i dialog med vores kunder og aktivt involverer dem i udvikling af koncepter.

Jørgen C. Friis er founder af e-stimate

Jørgen C. Friis er founder og CEO af e-stimate og har en baggrund i uddannelsesverdenen, hvor han har mere end 30 års erfaring som underviser.

Han så et behov for at gøre profil- og testværktøjer mere anvendelige og forståelige – uden at gå på kompromis med fagligheden. Vores fokus på at omsætte teori til praktisk anvendelighed er stadig den dag i dag et kendetegn for vores værktøjer.

Mød teamet bag e-stimate

Hvorfor vælge e-stimate?

  • Danmarks bedste testudbyder tre i år træk
  • Pionerer inden for webbaserede test til HR og rekruttering
  • Enkelthed i front, kompleksitet bag

Er du interesseret i vores e-disc? Så kontakt os allerede i dag.